Grote zorgen bij Rode Duivels: "Het zit Roberto Martinez echt dwars"

Grote zorgen bij Rode Duivels:
Dinsdag 15 oktober 2019 - 08:30   I   door Redactie

Roberto Martinez maakte zich openlijk zorgen over de positie van diepe spits. Daar lijkt enkel Romelu Lukaku nu echt een optie. Michy Batshuayi speelde, ondanks zijn doelpunt, echt niet goed tegen Kazachstan.

"Het gebeurt zelden dat de bondscoach zo publiekelijk zijn zorgen deelt omtrent (een positie in) het elftal. Doorgaans neemt Martínez alles en iedereen in bescherming en kaart hij de zaken intern aan", schrijft Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws.

"'t Moet zijn dat 'het leven na Lukaku' de bondscoach ferm dwarszit. Wie brengt Batshuayi en Benteke aan hun verstand dat zij met zich te wentelen in hun Londense luxeleventje steeds meer gaan inboeten aan scherpte, passie en drive - stokpaardjes van Martínez?

"De Spanjaard selecteerde voor het WK in Rusland slechts twee centrumspitsen. Zoals het er nu naar uitziet, zullen dat er dit keer niet veel meer zijn. Het zal zorgen voor minder alternatieven op de bank. Voor grotere druk op (de fitheid van) Romelu Lukaku. Voor minder kans om Europees kampioen te worden? De toestand is ernstig maar niet hopeloos - gelukkig zijn we oktober 2019. Misschien brengt de tijd raad."

Poll: Moeten andere spitsen hun kans krijgen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  v24  I  sport  I  voetbal

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024