Boskamp over Hans Vanaken: "Wat een gezeik"

Boskamp over Hans Vanaken:
Zondag 15 september 2019 - 09:00   I   door Redactie

Johan Boskamp vindt dat de Belgen steeds meer op de Nederlanders gaan lijken. Het is hem ook opgevallen dat het veel over Hans Vanaken ging bij de Rode Duivels.

"Tegen San Marino was het zogezegd heel slecht, ook al won je met 0-4. Er was kritiek op bepaalde keuzes, maar Origi en Januzaj zijn toch geen kikkervisjes? Die gasten spelen in topcompetities bij grote ploegen. Na Schotland ging je naar het andere uiterste. Je speelt fantastisch, wint met 0-4 en iedereen zegt weer dat je het EK gaat winnen. Op dat vlak gaan jullie Belgen steeds meer op de Hollanders lijken", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg. "Van drama naar Europees kampioen in een paar dagen tijd. Dat is het leuke aan voetbal."

"Dan kreeg je nog het gezeik rond Hansie Vanaken. Dat hij moest spelen in plaats van Verschaeren en/of Raman. Ik begrijp dat wel. Hansie laat het hier elke week zien en die gasten moeten zich nog bewijzen. Maar het ging maar om een paar minuutjes, hé. En de bondscoach gaat daarover. Hij krijgt dan alle bagger over zich heen. Maar goed, daar wordt hij ook voor betaald.”

Poll: Had Vanaken meer speelkansen moeten krijgen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024