Bart Verhaeghe: "Er wordt niet geluisterd naar Club Brugge"

Bart Verhaeghe:
Zaterdag 14 september 2019 - 08:30   I   door Redactie

Er komt een nieuw tv-contract aan. Dat is voor alle Belgische clubs belangrijk, ook voor Club Brugge.

“Ik ben geen leider in de Pro League en moet het contract niet onderhandelen", zegt art Verhaeghe in Het Nieuwsblad. "En hoewel jullie zeggen dat we marktleider zijn, heb ik niet het gevoel dat de Pro League veel naar ons luistert. Zeg ook niet meer tv-contract maar mediacontract. Ik hoop dat het over veel meer dan alleen de televisie zal gaan."

"Nog eens: behalve de wedstrijd die in het weekend wordt gespeeld, hebben we alleen maar gezamenlijke belangen. Club Brugge wil zodoende collegiaal zijn, maar we beseffen dat we nodig zijn om dat contract waarde te geven. Daarom willen we dat het professioneel gebeurt. We hebben het er ook moeilijk mee dat kapitaalkrachtige mensen die een club hebben niet investeren.”

Verhaeghe verwijst naar de buitenlandse eigenaars van onze clubs die niet investeren. “Die mensen zijn rijker dan ik, maar investeren minder. Zij kunnen een meerwaarde zijn voor onze competitie. Ze moeten ons helpen op een zesde plaats in Europa te komen. Dit is een warme oproep. Dat gaat lonen. Ook voor hen.”

Poll: Moet er meer geluisterd worden naar Bart Verhaeghe en Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024