Nicolas Lombaerts (34) staat mogelijk voor verrassende (Belgische) transfer

Nicolas Lombaerts (34) staat mogelijk voor verrassende (Belgische) transfer
Vrijdag 13 september 2019 - 08:00   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts (34) zit, meer dan ooit tevoren, op een zijspoor bij KV Oostende. Lombaerts is dé onbetwiste grootverdiener van KVO, maar bij de club zijn ze hem liever kwijt dan rijk.

Lombaerts weegt sinds het vertrek van geldschieter Marc Coucke veel en veel te zwaar op de begroting bij Oostende. De West-Vlaamse club probeerde tijdens de voorbije transferperiodes meermaals van Lombaerts af te komen, maar dat lukte nooit.

Sinds deze zomer maakt Lombaerts geen deel meer uit van de A-kern. KVO bood de verdediger een ontslagvergoeding van 300.000 euro aan, maar dat weegt niet op tegen diens enorme jaarloon. En dus bleef Lombaerts.

Transfer in januari?

Als Lombaerts van plan is om voor het einde van zijn loopbaan nog ergens in actie te komen, moet hij zich stilaan gaan reppen. Een transfer in januari zou een optie zijn.

In het verleden informeerde Zulte Waregem al naar zijn diensten, terwijl 1B-club Lokeren hem deze zomer wilde inlijven. Het zou verrassend zijn, maar het is niet uitgesloten dat Lombaerts straks dus voor Lokeren kiest.

Poll: Vind jij dat Lombaerts moet vertrekken bij KV Oostende?

TAGS  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Rode Duivels  I  Lokeren

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022