Hein Vanhaezebrouck haalt verwoestend uit: "Totaal ongepast en belachelijk"

Hein Vanhaezebrouck haalt verwoestend uit:
Woensdag 28 augustus 2019 - 11:30   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck werkt dezer dagen als analist en in zijn nieuwe functie neemt hij geen blad voor de mond. Nu heeft Vanhaezebrouck verwoestend uitgehaald naar Waasland-Beveren. Hij begrijpt geen snars van het ontslag van Adnan Custovic.

"De trainerscarrousel is weer op gang gebracht, weinig verrassend door Waasland-Beveren. Hun lijstje wordt stilaan indrukwekkend. Elk seizoen vinden ze een nieuwe Messias die hen erin houdt, maar het seizoen erop in oktober of november meestal alweer buiten ligt. In augustus zelfs nu, maar ook dat verbaast me niet", steekt Vanhaezebrouck van wal in Het Nieuwsblad.

Vanhaezebrouck merkt op dat Waasland-Beveren zijn transferhuiswerk niet klaar had en dat een grote inschattingsfout is geweest van het bestuur. "Akkoord: een kleine club moet al eens wachten tot eind augustus om goeie transfers te doen. Maar wacht dan ook om over je trainer te oordelen. Om hem nu al te ontslaan en ook nog af te komen met tactische bemerkingen, vind ik totaal ongepast."

"Te belachelijk voor woorden"

"Een tip voor de directie: als je niet overtuigd bent van je trainer, wees dan eerlijk en neem afscheid in het tussenseizoen", gaat de ex-trainer van onder meer Anderlecht en AA Gent verder. "Hem na vijf matchen ontslaan is te belachelijk voor woorden. Zeker als je ziet waartegen Waasland-Beveren al heeft gespeeld." 

Poll: Moeten Belgische clubs hun trainer doorgaans meer tijd geven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  KV Kortrijk  I  Lokeren  I  voetbal

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022