'Chancel Mbemba plots op weg naar deze Belgische topclub'

'Chancel Mbemba plots op weg naar deze Belgische topclub'
Maandag 26 augustus 2019 - 12:00   I   door Redactie

Chancel Mbemba (25) maakte tussen 2013 en 2015 het mooie weer bij RSC Anderlecht. Nadat de Congolese verdediger voor een overgang naar Newcastle United koos, geraakte zijn carrière echter in het slop.

Mbemba kon zich in St. James' Park nooit écht opwerpe als een onbetwiste titularis en verkaste vorige zomer dan maar naar FC Porto. Ook daar werd de ex-speler van Anderlecht geen vaste waarde.

Een week voor het einde van de transferperiode zit Mbemba op een zijspoor bij Porto. Hij kan en mag vertrekken. Wie weet behoort een terugkeer naar de Jupiler Pro League wel tot de mogelijkheden.

D'Onofrio

Tijdens de voorbije transferperiodes werd Mbemba al aan Anderlecht, Standard, Club Brugge en Antwerp gelinkt. Die laatste club zou de situatie van Mbemba alvast in de gaten houden.

Sterke Luciano D'Onofrio kent Mbemba goed en speelde zelfs een rol in diens transfer naar Porto. Nu zou D'Onofrio Mbemba dus naar de Bosuil kunnen halen.

Update 26/8 - 12:00

Antwerp lijkt de komst van Mbemba te moeten vergeten. De Congolese verdediger is volgens La Capitale op weg naar... Anderlecht. Paars-wit wil in de slotfase van de mercato nog een verdediger halen en zou in zijn zoektocht zijn uitgekomen bij Mbemba. Hoeveel hij precies moet kosten, is nog niet duidelijk.

Poll: Heeft Anderlecht Mbemba nodig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  FC Porto

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024