‘Belangrijk nieuws over terugkeer van Steven Defour’

‘Belangrijk nieuws over terugkeer van Steven Defour’
Zondag 18 augustus 2019 - 12:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC zou zich maar wat graag versterken met Steven Defour (31). De oudste club van ons land wil de middenvelder weghalen bij Burnley, maar dat is tot dusver nog niet zo simpel gebleken.

De Franstalige krant La Dernière Heure meldt nu dat Antwerp in de strijd om Defour op een enorm probleem is gebotst. De speler is simpelweg niet betaalbaar. Luciano D'Onofrio, de sterke man bij Antwerp, was van plan om ver te gaan voor Defour, maar The Great Old kan de ex-Rode Duivel geen contract naar Engelse normen voorschotelen.

Op dit moment ziet het er dan ook naar uit dat een overgang naar Antwerp van de baan is. Nog volgens La Dernière Heure zou Defour er overigens de voorkeur aan geven om nog een seizoen bij Burnley te blijven, tot zijn contract afloopt. Dan kan hij als vrije speler gaan en staan waar hij wil.

Update 18/8 - 12:00

Bij Antwerp hebben ze de komst van Defour nog niet opgegeven. Enkele dagen geleden klonk het nog dat het loon van de middenvelder niet te betalen is voor The Great Old, maar op de Bosuil laten ze zich niet afschrikken.

Sterke man Luciano D'Onofrio is vastbesloten om Defour terug naar België te halen. Antwerp laat zich niet opjagen en heeft nog twee weken om Defour en Burnley te overtuigen. En zo mogen de Antwerp-fans dus blijven hopen op de komst van Defour.

Poll: Denk jij dat Defour uiteindelijk toch nog bij Antwerp zal belanden?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  Standard  I  Rode Duivels  I  Burnley  I  sport  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024