Transfermarkt LIVE: 'Mignolet naar Anderlecht, nieuwe doelman voor Club Brugge'

Transfermarkt LIVE: 'Mignolet naar Anderlecht, nieuwe doelman voor Club Brugge'
Vrijdag 26 juli 2019 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Simon Mignolet staat op het verlanglijstje van Vincent Kompany bij Anderlecht. De doelman zou echter wel de voorkeur geven aan een overgang naar Benfica.

*Hein Vanhaezebrouck gaat bij Sports Late Night als analist werken, maar kan die job indien hij dat wil inruilen voor een job als trainer.

*Club Brugge gaat nog drie grote transfers realiseren. Blauw-zwart wil een extra flankaanvaller, centrale middenvelder en vleugelback.

*Tegen de verwachtingen in zou Mehdi Carcela plots tóch nog kunnen vertrekken bij Standard. Waar zijn toekomst ligt, is niet duidelijk.

*Philippe Clement wil niet verder met Ethan Horvath als eerste doelman. Clement wil Jean Butez van Moeskroen naar Club Brugge halen.

*Lucas Biglia kan naar Anderlecht, dat nog op zoek is naar een middenvelder. Of Biglia haalbaar is, is nog niet zeker.

*Paulo Dybala wil niet naar Manchester United. Hij voelt meer voor Tottenham, dat 90 miljoen euro wil betalen aan Juventus om tot een deal te komen.

*Juventus wil Moise Kean uitlenen aan een grote club in een kleinere competitie. Ajax bedankte voor het aanbod, maar wie weet kan Kean straks wel op huurbasis naar een Belgische topclub?

*Club Brugge gaat Gianelli Imbula weghalen bij Stoke City. Een doorn in het oog van grote rivaal Anderlecht, dat onlangs nog aan de in België geboren middenvelder dacht. Paars-wit slaagde er echter niet in om Imbula te strikken.

*Sven Kums mag wellicht weg bij Anderlecht. Hij zou naar zijn ex-club AA Gent kunnen.

*Vincent Kompany ondernam nog een poging om Thomas Vermaelen naar Anderlecht te halen. Die hapte evenwel niet toe en tekende ondertussen al bij Vissel Kobe in Japan.

*Percy Tau is de volgende aanwinst van Club Brugge. Hij wordt één seizoen gehuurd van Brighton & Hove Albion.

*Neymar is niet van plan om terug te keren naar Barcelona. De Braziliaan heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Juventus en zal wellicht zijn zin krijgen.

Poll: Denk jij dat Kums gaat vertrekken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024