Beerschot-fans halen zwaar uit naar KV Mechelen: "We bestellen al een keuken"

Beerschot-fans halen zwaar uit naar KV Mechelen:
Donderdag 11 juli 2019 - 20:00   I   door Redactie

Na de beslissing van het BAS om KV Mechelen in 1A te laten starten moet Beerschot in 1B aan de slag. 'Wij Zijn Beerschot', een fanvereniging van de club, stuurde een open brief naar de Belgische voetbalbond.

"Wat wij ons al een hele tijd afvragen in het omkopingsschandaal rond KV Mechelen is waarom Malinwa niet in complete chaos verkeert. Waarom wordt een omkopend bestuur niet buitengegooid en aan de schandpaal genageld? Waarom is er geen eindeloos geruzie in bange tijden? Dat zijn toch dingen die we ons bij Beerschot goed kunnen voorstellen. Niets van die furie bij KV Mechelen. De reden is rationeel: de club is in goede handen. Misschien geen propere handen, maar dat is hoe de wereld draait. Liefde is blind."

De fans vragen zich ook af of ze het voorbeeld va nKV Mechelen moeten volgen. "We zouden bij dezen een omkopingsverzoek willen richten aan alle clubs in 1B. Verlies al je wedstrijden tegen Beerschot, prijs overeen te komen. Kijk gerust al eens in de catalogus van Donald Muylle, wij plaatsen de bestelling wel. Beslis wel snel want we willen de deal beklinken vóór 15 juli, het geïmproviseerde einde van dit seizoen, zodat Beerschot en jullie geen degradatie meer hoeven te vrezen."

Poll: Begrijp je de woede bij Beerschot?

TAGS  I  Beerschot  I  KV Mechelen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024