Woeste Messi wil podium niet betreden: "Ik weiger onderdeel te zijn van de corruptie"

Woeste Messi wil podium niet betreden:
Zondag 07 juli 2019 - 08:44   I   door Redactie

Lionel Messi kreeg in de troostfinale een rode kaart tegen Chili in de Copa America. Messi kreeg dat rood na een opstootje in de eerste helft met tegenstander Gary Medel.

Na afloop van de wedstrijd werd er een ceremonie georganiseerd voor de Argentijnen, die met 2-1 wonnen van Chili. Messi weigerde op het podium te komen.

"Ik weigerde omdat ik geen onderdeel wil zijn van de corruptie en dit gebrek aan respect", aldus een erg boze Messi. "We hadden meer verdiend dan dit, maar ze wilden ons niet in de finale hebben."

"De corruptie en de scheidsrechters hebben de mensen niet de kans gegeven om te genieten. Het voetbal is geruïneerd. De waarheid moet gezegd worden."

Messi haalde na de uitschakeling in de halve finale tegen Brazilië al hard uit naar de arbitrage. "De officials hebben voor veel bullshit gele kaarten uitgedeeld, maar hebben niet eens even de VAR gecheckt. Dat is ongelofelijk."

"Dat is de hele wedstrijd zo gegaan. Tijdens de hele wedstrijd hebben ze ook maar bij het lichtste contact in het voordeel van Brazilië gefloten. Dat soort bullshit heeft ons afgeleid van de wedstrijd."

Poll: Begrijp je Messi?

TAGS  I  Argentinië

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024