'José Mourinho helpt Club Brugge aan absolute toptransfer'

'José Mourinho helpt Club Brugge aan absolute toptransfer'
Vrijdag 05 juli 2019 - 11:00   I   door Redactie

José Mourinho heeft Club Brugge - zij het onrechtstreeks - aan een absolute toptransfer geholpen. De Portugese succestrainer zit momenteel zonder werk, maar het is wel mede dankzij hem dat Club zijn kersverse aanwinst Eduard Sobol (24) op het spoor kwam.

Het Laatste Nieuws meldt dat Mourinho een grote fan is van Sobol. Tijdens het seizoen 2016-2017 speelde Sobol met Zorya Luhansk tegen Manchester United. Hij maakte meteen indruk op Mourinho en trok zo al een eerste keer de aandacht van diverse clubs.

Zo wilden Ajax en KV Kortrijk Sobol graag weghalen bij zijn moederclub Shakhtar Donetsk. Dat lukte evenwel niet en later volgden nieuwe uitleenbeurten aan Slavia Praag en Jablonec.

Serebrennikov

Bij die twee clubs maakte Sobol opnieuw indruk en via spelersmakelaar Serhiy Serebrennikov (ex-Club Brugge) belandde de linksback nu uiteindelijk bij blauw-zwart. Dat kan aan het einde van dit seizoen de aankoopoptie lichten en mede dankzij Mourinho dus een toptransfer realiseren. De verwachtingen zijn alvast niet min.

Poll: Denk jij dat Sobol het goed gaat doen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Slavia Praag  I  Jablonec  I  KV Kortrijk  I  Ajax  I  Manchester United  I  Zorya Luhansk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024