"Lokeren speelt een gevaarlijk spel in zaak rond matchfixing"

Dinsdag 02 juli 2019 - 14:30   I   door Redactie

Lokeren stapte naar het BAS omdat Waasland-Beveren niet veroordeeld werd voor matchfixing. Mocht WB wel veroordeeld worden, dan kan Lokeren in 1A blijven.

"Ondanks het feit dat het Bondsparket geen beroep heeft aangetekend tegen tegen de vrijspraak van Waasland-Beveren moeten wij toch voor uw hof verschijnen", zegt Kristof De Sadeleer, advocaat van Waasland-Beveren

"Een opportunistische zet van Sporting Lokeren omdat zij er niet in geslaagd zijn om zich op sportieve wijze te handhaven in 1A. Dit is een gevaarlijk spel, zo wordt de doos van Pandora opengezet."

"Waasland-Beveren is niet schuldig aan wedstrijdvervalsing. De scheidsrechter (Bram Van Driessche, red) is niet benaderd, de trainer (Sven Vermant, red) is niet benaderd en ik stel vast dat de benaderde speler Olivier Myny is vrijgesproken", citeert HLN De Saedeleer.

"Lokeren pleitte gisteren dat je met twee moet zijn om te dansen. Wel het is niet omdat je ten dans gevraagd wordt, dat je die dans niet kunt weigeren. Lokeren blijft spijkers op laag water zoeken." 

Poll: Moet Lokeren volgens jou in 1A blijven?

TAGS  I  Lokeren  I  Waasland-Beveren  I  sport  I  voetbal

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022