Barcelona wint zeer nipt van rode lantaarn

Zaterdag 29 oktober 2016 - 22:33   I

Veel overschot heeft Barcelona niet gehad tegen Granada. Het werd 1-0 na een doelpunt van Rafinha.

Barcelona speelde enkele kansjes bij elkaar in het begin van de wedstrijd, maar de uitploeg werd nog niet echt op de proef gesteld. Enkel Suarez kon tot tweemaal toe aanspraak maken op een doelpunt. Eerst gleed hij de bal naast, daarna pareerde Granada-doelman Ochoa goed.

Wat in de eerste helft niet lukte, lukte wel meteen in de tweede helft. Na een knappe combinatie knalde Neymar op de paal, Rafinha trapte de rebound inventief binnen met een omhaal. Daarna was het al Barcelona dat de klok sloeg. De thuisploeg morste echter met de kansen. Neymar stond oog in oog met Ochoa, maar schoot onbegrijpelijk op de doelman. Ook Suarez had een uitstekende kans, maar weer stond Ochoa pal. In de slotfase besloot Messi solidair te zijn met Neymar en Suarez door ook een één-op-éénkans te missen.

Barcelona - Granada 1-0

48' Rafinha 1-0