"Lokeren speelt volgend seizoen in 1A"

Maandag 01 juli 2019 - 20:00   I   door Redactie

Louis De Vries, de nieuwe sterke man van Lokeren, verwacht dat zijn club gewoon in 1A mag starten. Nochtans degradeerde Lokeren.

"Intussen heb ik mij verdiept in het dossier", vertelt De Vries in Het NIeuwsblad. "Onze advocaat Walter Van Steenbrugge is er 100 procent van overtuigd dat de bond zijn reglement verkeerd heeft toegepast. Als je alle zaken op een rij zet, hoort Lokeren thuis in 1A. Als KV Mechelen niet mag promoveren, neemt Lokeren en niet Beerschot de plaats in 1A in."

"Het bondsreglement is daar heel duidelijk over", vervolgt De Vries. "Maar we vechten voor het BAS ook de vrijspraak van Waasland-Beveren aan, omdat er voor matchfixing twee partijen ­nodig zijn.”

"Wij gaan juridisch tot op het bot. Als het moet, stappen we dus ook naar de rechtbank. Het interesseert me niet of dat als zeventiende of achttiende club is. Iedereen moet zijn dossier pleiten op zijn manier. Wij gaan uit van een scenario in 1A en zoeken spelers voor het hoogste niveau. Op dit moment zitten we in een moeilijke situatie."

Poll: Denk jij dat Lokeren volgend seizoen in 1A speelt?

TAGS  I  Lokeren  I  sport  I  voetbal  I  v24

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022