'Van Damme hakt knoop definitief door en kiest voor deze Belgische club'

'Van Damme hakt knoop definitief door en kiest voor deze Belgische club'
Woensdag 03 juli 2019 - 08:00   I   door Redactie

Jelle Van Damme (35) heeft met zijn clubkeuze voor een grote verrassing gezorgd. De verdediger kiest voor een avontuur in 1B.

Van Damme gaat namelijk bij Lokeren aan de slag. In principe starten de Waaslanders na hun degradatie straks in 1B. Het Laatste Nieuws weet dat een akkoord tussen beide partijen nabij is.

Van Damme heeft een goede relatie met Louis De Vries, de nieuwe eigenaar van Lokeren. Hij zou zelfs meer loon verdienen bij Lokeren dan bij Antwerp, waar hij geen nieuw contract kreeg.

Update 02/07 - 19:00

Louis De Vries, eigenaar van Lokeren, laat weten dat de transfer van Van Damme zeker nog niet rond is. "Hij wil graag komen, maar twijfelt. Mochten we in 1A starten, had hij al lang getekend", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Update 03/07 - 08:00

Na wat twijfels is Van Damme er nu toch uit. De 35-jarige verdediger kiest voor Lokeren. Een avontuur in 1B schrikt hem niet af. Van Damme verkiest Lokeren boven Cercle Brugge en Zulte Waregem. Van Damme zal op Daknam zelfs meer verdienen dan bij Antwerp, de club die hij moest verlaten.

Poll: Maakt Van Damme een goeie keuze?

TAGS  I  Lokeren

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022