"Club Brugge heeft echt een ongelofelijk vuil spelletje gespeeld"

Zondag 16 juni 2019 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft zich niet bepaald populair gemaakt. Volgens Filippo Gasbarri, een Italiaanse spelersmakelaar, heeft blauw-zwart een vuil spelletje gespeeld met Lazio.

De Romeinse topclub probeerde tijdens de voorbije weken meermaals om Wesley Moraes naar de Serie A te halen, maar dat lukte niet. Lazio wilde niet voldoen aan de eisen van Club Brugge, dat het been stijf hield en 25 miljoen euro vroeg voor zijn aanvalsleider.

"Ik vind 25 miljoen euro veel te veel voor Wesley", aldus Gasbarri in de Italiaanse pers. "Lazio is verstandig geweest om de interesse in de aanvaller te laten varen. Bovendien speelde Club Brugge een vuil spelletje. Het is ongelofelijk dat ze 25 miljoen vroegen voor zo'n jonge spits, maar uiteindelijk hebben ze wel hun zin gekregen."

Aston Villa

Wesley is vanaf volgend seizoen te bewonderen in de Premier League, waar hij de kleuren van promovendus Aston Villa gaat verdedigen. De Engelsen deden niet moeilijk en schrijven binnenkort 25 miljoen euro over op de bankrekening van Club Brugge.

Poll: Vind jij 25 miljoen euro een correcte prijs voor Wesley Moraes?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio  I  Aston Villa  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024