‘Straffe details over toptransfer van Wesley Moraes uitgelekt’

‘Straffe details over toptransfer van Wesley Moraes uitgelekt’
Vrijdag 14 juni 2019 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge gaat Wesley Moraes aan Aston Villa verkopen. Als de Braziliaan de medische keuring doorstaat, dan staat niets een overgang naar de Premier League nog in de weg. Dat Club wel gaat varen bij de deal, is een understatement.

Donderdag raakte al bekend dat Aston Villa zomaar even 25 miljoen euro gaat ophoesten om Wesley naar Engeland te halen. Een recordbedrag voor Club Brugge, maar er is meer.

Blauw-zwart bemachtigde immers ook nog een percentage op een latere doorverkoop. Als Wesley op termijn nog eens een grote transfer realiseert, is het dus opnieuw 'kassa, kassa' voor Club Brugge.

Deal zonder makelaars

Tot slot zal er ook weinig geld blijven plakken bij zaakwaarnemers. CEO Vincent Mannaert vertelde aan Sporza dat de transfer zonder makelaars werd afgehandeld. "Dat is uitzonderlijk, al is het in het verleden nog gebeurd", zegt hij.

"Als club bouw je ook een netwerk op voor contacten met andere clubs. Als je de zaken rechtstreeks kunt regelen op clubniveau, dan moet je dat doen en dat is wat we nu ook gedaan hebben met Aston Villa."

Poll: Heeft Club Brugge het onderste uit de kan gehaald bij deze transfer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Aston Villa  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024