'Marouane Fellaini mikt op erg straffe transfer naar Jupiler Pro League'

'Marouane Fellaini mikt op erg straffe transfer naar Jupiler Pro League'
Zaterdag 08 juni 2019 - 08:30   I   door Redactie

Marouane Fellaini verkaste enkele maanden geleden naar China, waar hij nu bij Shandon Luneng speelt. De 31-jarige Fellaini heeft het naar zijn in China, maar mikt - op termijn - wel op een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

"Wat mijn toekomst betreft, wil ik geen enkele deur sluiten. Een terugkeer naar België? Ja, dat is mogelijk. Maar het zal nog niet voor meteen zijn", verduidelijkt Fellaini in een gesprek met de Franstalige krant La Dernière Heure.

In België wordt Fellaini onmiddellijk aan zijn ex-club Standard en... Antwerp gelinkt. "Dat is iets voor als ik bijvoorbeeld 33 of 34 ben. Antwerp? Ik kan het goed vinden met Lucien (D'Onofrio, nvdr.). Hij is een goede vriend die al veel voor mij heeft gedaan."

"Contract in China uitdoen"

"Op dit moment voel ik me evenwel goed in China. Ik ga er ook van uit dat ik mijn contract van twee jaar zal uitdoen. Ik respecteer de deal die ik met de club heb gemaakt", besluit Fellaini.

Als Big Fella straks voor een uitdaging in België kiest, zou dat na de toptransfer van Vincent Kompany opnieuw een erg straffe stoot zijn van een club uit de Jupiler Pro League.

Poll: Zou jij Fellaini graag opnieuw in de Jupiler Pro League zien spelen?

TAGS  I  Manchester United  I  Standard  I  Rode Duivels  I  Shandong Luneng  I  Anderlecht  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024