Iker Casillas en echtgenote opgeschrikt door nieuw persoonlijk drama

Iker Casillas en echtgenote opgeschrikt door nieuw persoonlijk drama
Woensdag 22 mei 2019 - 08:30   I   door Redactie

Ze waren nog niet goed en wel bekomen van het ene persoonlijke drama, of Iker Casillas en zijn echtgenote Sara Carbonero worden opgeschrokken door het volgende.

Amper drie weken nadat Casillas op training werd geveld door een hartaanval, werd bij Carbonero eierstokkanker vastgesteld. Dat nieuws maakte de televisiejournaliste bekend via de sociale media.

"We zijn nog niet bekomen van de ene schok, of het leven heeft ons opnieuw verrast. Dit keer ben ik het die getroffen word. Ik worstel nog om het zesletterwoord te schrijven", aldus Carbonero.

"Er zal een happy end volgen"

Tijdens een check-up enkele dagen geleden vonden dokters een kwaadaardige tumor in de eierstokken. Carbonero werd ondertussen al geopereerd en is hoopvol. “Ik ben kalm en heb er vertrouwen in dat alles goed komt”, zegt de vrouw van Casillas. “Ik weet dat ik voor een moeilijke weg sta, maar er zal een happy end volgen.”

Casillas zelf is ondertussen aan de beterhand. Her en der werd al gefluisterd dat de 38-jarige ex-doelman van Real Madrid een punt achter zijn carrière zou zetten, al staat dat nog niet helemaal vast.

 

Poll: Hoop jij dat Casillas zijn loopbaan als keeper nog verderzet?

TAGS  I  Real Madrid  I  Porto

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024