'KRC Genk wordt lijkbleek na érg vervelend nieuws'

'KRC Genk wordt lijkbleek na érg vervelend nieuws'
Vrijdag 10 mei 2019 - 10:00   I   door Redactie

KRC Genk is van plan om snel uit te pakken met een eerste zomertransfer. Achter de schermen wordt er in de Luminus Arena druk werk gemaakt van de nodige versterkingen, dat is wel duidelijk.

De eerste aanwinst van Genk moet en zal Paul Onuachu worden. Dinsdag raakte al bekend dat Genk eerstdaags gaat onderhandelen met diens club FC Midtjylland.

Ingvartsen

Om de Deense topclub over de streep te trekken, wil Genk de overbodige Marcus Ingvartsen in de deal betrekken. Die kon zijn prijskaartje van 5 miljoen euro nooit rechtvaardigen.

Door Ingvarsten in de deal te betrekken, hoopt Genk de prijs van Onuachu te drukken. Op dit moment verlangt Midtjylland immers ook 5 miljoen euro voor de boomlange (2m01) Nigeriaan van 24.

Update 10/5 - 10:00

Slecht nieuws voor Genk. Het Nieuwsblad meldt dat het moeilijk wordt voor de Limburgers om Onuachu weg te plukken bij Midtjylland. Op financieel vlak is er een probleem. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de hoge vraagprijs van de Denen, die nu zelfs meer dan 5 miljoen euro willen vangen.

Vervelend nieuws voor Genk, dat al sinds januari jacht maakt op Onuachu. Het bestuur van de fiere leider uit de Jupiler Pro League moet nu plots op zoek naar een andere spits.

Poll: Hoop jij dat Genk er toch nog in slaagt om Onuachu te strikken?

TAGS  I  KRC Genk  I  Midtjylland

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024