Jan Mulder versiert gevoelige 'transfer' binnen de Belgische media

Jan Mulder versiert gevoelige 'transfer' binnen de Belgische media
Donderdag 28 maart 2019 - 07:07   I   door Redactie

Jan Mulder heeft op zijn oude dag nog een opmerkelijke transfer versierd. De 73-jarige Nederlander verlaat de VRT en gaat bij VTM aan de slag als analist.

"Jan Mulder komt naar Medialaan - De Persgroep Publishing en wordt vanaf deze zomer een vast gezicht in de voetbalverslaggeving van de VTM sportredactie. Jan zal vooral werken als voetbalanalist bij de wedstrijden van de Rode Duivels en de Champions League. Daarnaast is hij ook te zien als voetbalexpert in VTM Nieuws", meldt VTM op zijn webstek.

Dat Mulder straks niet meer te zien is bij de VRT, maar wel op VTM is best opvallend. Zelf vindt hij het een normale gang van zaken. "Jan Mulder naar VTM: dat is geen romantiek of humor, dat is de prachtige toekomstmuziek van een nieuwe carrière, samen met de Rode Duivels, de Champions League en VTM."  

"Jan zal de weg van de Rode Duivels naar de EK kwalificatie voor 2020 verder mee becommentariëren. Dat traject is de volgende maanden exclusief bij VTM te volgen.  En de Champions League blijft na de finale op 1 juni ook volgend seizoen bij Q2 te zien", laat VTM tot slot nog weten.

Poll: Vind jij het een goede zaak dat Mulder naar VTM verhuist?

TAGS  I  Anderlecht  I  VTM  I  VRT  I  sport  I  voetbal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024