'Ongelofelijk drama voltrekt zich bij Sporting Lokeren'

'Ongelofelijk drama voltrekt zich bij Sporting Lokeren'
Donderdag 21 maart 2019 - 11:00   I   door Redactie

Sporting Lokeren zit niet alleen op sportief, maar ook op extrasportief vlak in vieze papieren. Kort na de degradatie van de Waaslanders blijkt nu ook nog eens dat voorzitter Roger Lambrecht er een boeltje van heeft gemaakt.

"Wanbeleid", zo vat Het Laatste Nieuws het samen. "Het verlies van de kersverse degradant verdubbelde vorig jaar tot meer dan 10 miljoen euro. Het is duidelijk dat voorzitter Roger Lambrecht geen euro meer in de club heeft gestoken. Of wil steken. Dat blijkt uit het feit dat er geen kapitaalsverhoging is doorgevoerd in het voorbije boekjaar, en vermoedelijk ook al niet in het voorgaande."

Volgens de krant staan de opvolgers van Lambrecht meteen voor een serieuze uitdaging. "Mogelijke kandidaat-overnemers, die adviesorganisatie KPMG moet zoeken, zullen dus puin moeten ruimen alvorens ze van Lokeren opnieuw een financieel standvastige club kunnen maken. En dan hebben we het nog niet eens over de fiscale boete die de club boven het hoofd hangt in het voetbalschandaal..."

Drama

Op deze manier voltrekt er zich een ongelofelijk drama op Daknam. De club moet volgend seizoen niet alleen aan de bak in 1B, maar kampt nu ook nog eens met zware financiële problemen. Als dat maar goed komt...

Poll: Zie jij Lokeren nog terugkeren in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Lokeren  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024