Oplossing voor Lombaerts: 'Volgend seizoen bij deze Belgische club'

Oplossing voor Lombaerts: 'Volgend seizoen bij deze Belgische club'
Woensdag 13 maart 2019 - 12:30   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts is ondertussen 33 jaar oud, maar de gewezen Rode Duivel is nog niet versleten. De West-Vlaming kende moeilijke momenten bij KV Oostende, maar is er momenteel toch een vaste waarde.

Als u zich afvraagt bij welke club we Lombaerts volgend seizoen zullen zien, dan is het antwoord op die vraag zo goed als zeker... 'KV Oostende'. Verrassend, gezien de spanningen die er in het verleden waren tussen club en speler. Bij KVO hebben ze evenwel een bocht van 180 graden gemaakt en willen ze Lombaerts graag aan boord houden.

Lombaerts verdient momenteel dik 1 miljoen euro per jaar, een contract dat nog dateert uit het Coucke-tijdperk. Bij Oostende maken ze volgens Het Nieuwsblad werk van een creatieve oplossing. KVO heeft Lombaerts voorgesteld om zijn contract, dat nog tot de zomer van 2020 loopt, met één seizoen te verlengen en de uitbetaling van zijn loon te spreiden over twee seizoenen.

On hold

"De verdediger was daar - mits een compensatie - mee akkoord, maar ondertussen werd Callant opgevolgd door Frank Dierckens en die heeft de deal weer on hold gezet", verduidelijkt Het Nieuwsblad. Lombaerts droeg tijdens zijn carrière achtereenvolgens het shirt van Club Brugge, AA Gent, Zenit Sint-Petersburg en nu KV Oostende.

Poll: Begrijp jij dat Lombaerts zoveel verdient bij KV Oostende?

TAGS  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Zenit Sint-Petersburg

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024