Conflict bij RSCA escaleert, Coucke plots serieus in de problemen

Conflict bij RSCA escaleert, Coucke plots serieus in de problemen
Vrijdag 15 februari 2019 - 21:03   I   door Redactie

Het zit scheef tussen Marc Coucke en een deel van de Anderlecht-supporters. Op het einde van deze reguliere competitie dreigt het conflict zelfs te escaleren.

Het paars-witte publiek moet met lede ogen aanzien hoe Fred Rutten en zijn spelers naast een plek in play-off 1 dreigen te grijpen. De fans zijn daar niet mee opgezet, en willen actie ondernemen.

Velen onder hen zijn van plan om, als Anderlecht play-off 2 moet spelen, zelfs niet meer naar het Constant Vanden Stockstadion af te zakken. "Neen, we gaan niet. We stuurden zelfs al onze kat naar de nieuwjaarsreceptie van Coucke", laat fanclub Victoria RSCA uit Everberg weten in Het Nieuwsblad. “Zelfs als Anderlecht nog Play-off 1 haalt, zullen velen afhaken. De afkeer zit diep.”

"Deze ploeg bevalt me niet"

Ook bij de mensen van 't Volkshuis in Lotenhulle zijn ze niet van plan om de matchen in play-off 2 bij te wonen. “Dat zal moeilijk zijn. Na 75 Europese verplaatsingen, besliste ik dit jaar al om niet meer naar de beker of naar de Europese matchen te gaan. Deze ploeg bevalt me niet", laat de verantwoordelijke weten.

Poll: Moet Anderlecht zijn abonnees gratis naar play-off 2 laten komen?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024