‘Mogi Bayat probeert Club Brugge te destabiliseren’

‘Mogi Bayat probeert Club Brugge te destabiliseren’
Woensdag 06 februari 2019 - 12:32   I   door Redactie

Het loopt dezer dagen niet geweldig bij Club Brugge. De uitstekende resultaten blijven uit, maar toch is men in de bestuurskamer van blauw-zwart van mening dat de huidige kern sterk genoeg is om voor de titel te spelen.

Het is ook daarom dat Club Brugge de wintermercato aan zich voorbij liet gaan. Er werd niet één nieuwe speler gehaald, maar dat was ook bewust. Langs de andere kant speelde de regerende kampioen ook geen enkele speler kwijt. Al heeft het niet veel gescheeld...

In de slotfase van de voorbije transferperiode probeerden de Engelse club Fulham en makelaar Mogi Bayat Club Brugge immers nog te destabiliseren. Dat kwam Sport/Voetbalmagazine te weten.

Bayat dringt aan, Club weigert

"Weinig beweging bij titelhouder Club Brugge, al pushte Fulham in de laatste uren nog voor de komst van Benoît Poulain. De Franse verdediger, die einde contract is, miste zo een gouden handdruk, want aan de andere kant van het Kanaal had hij jaarlijks 2 miljoen euro kunnen verdienen."

"Maar ondanks aandringen van zijn makelaar Mogi Bayat was het duo Verhaeghe-Mannaert niet bereid tot onderhandelen, gezien de blessure van Matej Mitrovic, die nog minstens een maand buiten strijd is", besluit het weekblad.

Poll: Had Club Brugge Poulain moeten verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fulham

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024