Transfer is rond: Kalinic levert AA Gent waanzinnig bedrag op

Transfer is rond: Kalinic levert AA Gent waanzinnig bedrag op
Vrijdag 21 december 2018 - 13:13   I   door Redactie

AA Gent staat op het punt om een grote transfer af te ronden. De Buffalo's zullen doelman Lovre Kalinic tijdens de winterstop verkopen. De Kroaat zal zijn carrière verderzetten in Engeland.

Het Nieuwsblad meldt dat Kalinic vandaag (woensdag, nvdr.) gespot werd op de luchthaven in Birmingham. Uit navraag blijkt dat de doelman van AA Gent naar Engeland afzakte om er medische testen af te leggen bij tweedeklasser Aston Villa.

Naar alle verwachtingen zullen de medische niets verdachts aan het licht brengen. Vervolgens moet Aston Villa en AA Gent nog een akkoord bereiken, maar ook daar worden geen problemen verwacht.

AA Gent ruikt miljoenen

Het is een publiek geheim dat de 28-jarige droomt van een verhuis naar Engeland. Vorige zomer leek hij al zo goed als weg bij Gent, maar uiteindelijk bleef hij nog iets langer in de Ghelamco Arena. Nu is een vertrek écht aanstaande. Eén ding is zeker: bij Gent zullen ze miljoenen incasseren bij een vertrek van Kalinic.

Update 21/12 13:13

De deal is helemaal rond. Via zijn officiële kanalen laat Aston Villa weten dat Kalinic in januari overkomt van Gent. Volgens de Franstalige krant La Capitale kan Gent in totaal 10 miljoen euro verdienen aan zijn doelman.

Poll: Is dit een goede transfer voor Kalinic?

TAGS  I  AA Gent  I  Aston Villa

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024