Anderlecht gaat hard onderuit op Stayen

Zondag 25 november 2018 - 19:53   I   door Redactie

Anderlecht is er niet in geslaagd om punten te pakken op het kunstgrasveld van Stayen. Een jeugdig paars-wit ging met 4-2 onderuit tegen Sint-Truiden.

De eerste kans was meteen raak voor STVV. Roman Bezus liet Didillon kansloos. De RSCA-jongeren deden het echter zeker niet onaardig en kort voor de rust kwam paars-wit verdiend langszij. Ivan Santini kopte het leer binnen.

Na de rust werd het nog beter voor Anderlecht. Amuzu omspeelde Steppe en ging dan neer. Santini scoorde vanaf de stip de 1-2. STVV was even van slag, maar in amper vier minuten tijd zette de thuisploeg de scheve situatie helemaal recht. Twee keer sloeg Diachi Kamada toe. Eerst in de rebound en nadien trapte de Japanner in de korte hoek binnen.

Anderlecht vond geen antwoord meer. Lawrence kreeg nog een kans namens de bezoekers, maar daar bleef het bij. Yohan Boli maakte het in blessuretijd af: 4-2.

Poll: Is Anderlecht voor jou een titelkandidaat?