Martinez is héél duidelijk over conflict met Mourinho

Martinez is héél duidelijk over conflict met Mourinho
Zaterdag 17 november 2018 - 21:04   I  

Romelu Lukaku was tijdens deze interlandbreak het gespreksonderwerp bij de nationale ploeg, en dat zonder ook maar in actie te komen. De spits van Manchester United bleek niet fit om te spelen tegen IJsland of Zwitserland.

José Mourinho zakte donderdag zelfs af naar België om Roberto Martinez onder druk te zetten. The Special One deed zijn bijnaam alle eer aan en zou Martinez duidelijk gemaakt hebben dat hij Lukaku niet wilde zien spelen.

Martinez doet die geruchten nu af als onzin. "Romelu was niet fit. Dat is de reden waarom hij niet heeft gespeeld tegen IJsland. We hebben er met de medische staf alles aan gedaan om hem klaar te stomen voor de match tegen Zwitserland, maar hij is niet honderd procent fit."

"Geen enkele clubcoach kan een speler tegenhouden"

"Dat ik onder druk werd gezet door José Mourinho? De media probeert van twee plus twee vijf te maken. Soms denk je als clubcoach dat het interlandvoetbal in de weg staat van het clubvoetbal, maar dat is helemaal niet zo."

"Wij hebben een goede verstandhouding met alle clubs. Bovendien zou geen enkele clubcoach een speler kunnen tegenhouden om een wedstrijd voor zijn land te spelen", deelde Martinez tot slot nog een steek onder water uit aan Mourinho.

Poll: Geloof jij Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester United  I  Zwitserland

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023