Walter Meeuws maakt ambities met Lommel bekend

Walter Meeuws maakt ambities met Lommel bekend
Vrijdag 28 oktober 2016 - 19:10   I   door Redactie

65 is hij, maar Walter Meeuws begint aan een opvallende comeback. Meeuws gaat namelijk aan de slag als coach van Lommel. De eerste wedstrijd is meteen een loodzware tegen zijn ex-club Lierse, dat leider is in 1B.

"Ik ben hier twintig jaar geleden al eens geweest en ik zie vandaag nog veel vertrouwde gezichten", citeert Sporza Meeuws. "Alleen is iedereen een beetje ouder. Het voelt eigenlijk meteen heel vertrouwd. Het project van Lommel spreekt me aan. De club wil vooral jonge Belgische spelers beter maken en ze als groep naar een hoger niveau tillen. Er is ook sprake van een nieuw stadion over drie of vier jaar. Dat project mee begeleiden en coördineren, dat ligt me wel."

"Ik ben zeker gedreven en heb ambitie. Maar ik denk dat we eerst moeten proberen om met Lommel weer bij de mensen te komen. Tegen de winterstop wil ik weer in het peloton staan. Dan zien we wel wat er in de laatste acht wedstrijden nog kan. Ik heb bewust maar een contract van zeven maanden getekend. Ik wil de club niet met mij opzadelen en omgekeerd ook niet. Als het toch allemaal niet zou lopen zoals gepland, dan kunnen we in mei gewoon uit elkaar gaan. Walter Meeuws is niet belangrijk in dit verhaal, wel de spelers en de club. Ik kom om de club te helpen."

TAGS  I  Walter Meeuws  I   Lommel United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024