Club Brugge beging enorme flater op transfermarkt

Club Brugge beging enorme flater op transfermarkt
Zaterdag 10 november 2018 - 10:13   I  

Club Brugge realiseerde tijdens de zomermercato heel wat transfers - de ene al wat meer geslaagd dan de andere. Zo is topaankoop Kaveh Rezaei nog steeds zoekende. Bij Charleroi doet zijn opvolger Victor Osimhen (19) - doorgestuurd door Club Brugge - het dezer dagen uitstekend.

“Victor legde begin augustus medische testen af bij Club Brugge, maar die waren niet bevredigend voor de club”, zegt Osimhens zaakwaarnemer Jean-Gérard Benoît Czajka in La Dernière Heure. “Club was van mening dat Victor op fysiek vlak niet klaar was. Dat kwam mede door een malaria-aanval. Daardoor miste hij de voorbereiding bij Wolfsburg.”

“In Brugge dachten ze dat het drie à vijf maanden zou duren vooraleer Victor op niveau zou zijn. Ook Zulte Waregem, waar Victor enkele dagen eerder ging testen, dacht er zo over”, benadrukt Czajka.

(Lees verder onder de foto)

"Charleroi heeft simpelweg geluisterd naar Wolfsburg"

Bij Charleroi was het wel raak. De Zebra’s hadden na het plots vertrek van aanvalsleider Kaveh Rezaei - naar Club Brugge - dringend een nieuwe spits nodig. Mehdi Bayat en co beslisten dan maar om Osimhen te nemen.

“Bij Charleroi hebben ze simpelweg naar het medische advies van Wolfsburg geluisterd”, zegt Czajka. “In Duitsland wisten ze dat het amper drie weken zou duren vooraleer Victor opnieuw naar zijn beste niveau zou toegroeien. En dat is het geval geweest.”

"Het is wel duidelijk dat Club Brugge ongelijk had"

Vanavond kijkt Osimhen de ploeg die hem niet hoefde in de ogen. “Het spreekt voor zich dat hij aan Club Brugge wil laten zien dat ze een grote fout hebben gemaakt door hem niet te halen. Victor is erg gemotiveerd om zich te tonen, al koestert hij geen wrok tegenover de mensen van Club. Al is het nu wel duidelijk dat ze in Brugge ongelijk hadden.”

Wie in dit verhaal uiteindelijk gelijk zal krijgen, blijft afwachten. Momenteel heeft Rezaei nog geen impact gehad op het spel van Club Brugge, terwijl hij de landskampioen wel zo'n 5 miljoen euro kostte. Osimhen stond tot dusver al vijf keer aan het kanon in negen wedstrijden, maar moet wel nog bevestigen.

Poll: Had Club Brugge Osimhen moeten binnenhalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Wolfsburg  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024