Genk redt het nog nipt, Standard gaat pijnlijk onderuit

Donderdag 08 november 2018 - 20:41   I   door Redactie

Racing Genk heeft op eigen veld een nederlaag nipt kunnen vermijden tegen Besiktas. Sander Berge bezorgde Genk nog een punt. Genk staat op kop met 7 punten, Sarpsborg en Malmö hebben er 5, Besiktas 4. Standard gaf een 0-1-voorsprong nog weg bij Krasnodar (2-1). De Rouches hebben nu 6 punten, Krasnodar en Sevilla 9.

Racing Genk - Besiktas 1-1

Genk had het niet makkelijk in de eerste helft. Een gretig Besiktas klom ook op voorsprong. Quaresma bracht de bezoekers al snel op voorsprong en later voorkwam Vukovic de 0-2. Pas op het einde van de eerste helft kwam Genk erdoor, met onder meer mogelijkheden voor Aly Samatta.

Ook in de tweede helft had Genk het niet onder de markt. Babel was dicht bij de 0-2. Uiteindelijk kon Genk toch nog de gelijkmaker scoren. De trap van Sander Berge helemaal op het einde was perfect in het hoekje.

Krasnodar - Standard 2-1

Mehdi Carcela bracht Standard al vroeg op voorsprong. Legear miste nadien de kans op de 0-2. Standard kwam in het begin van de tweede helft wel heel goed weg na een gigantische misser van Claesson. Krasnodar bleef zoeken naar de gelijkmaker en die kwam er ook. De 18-jarige Suleymanov liet Ochoa kansloos. Het werd nog erger, want nauwelijks drie minuten later zorgde Wanderson - bij de eerste goal nog de aangever - voor de 2-1.

Poll: Wordt Genk overschat?