Uitgelekt: Bayat regelde érg opmerkelijke deal tussen RSCA en andere JPL-club

Uitgelekt: Bayat regelde érg opmerkelijke deal tussen RSCA en andere JPL-club
Dinsdag 30 oktober 2018 - 19:46   I  

RSC Anderlecht neemt het woensdagavond op tegen Waasland-Beveren. Davy Roef zal bij de bezoekers niet onder de lat staan. De doelman mag niet in actie komen tegen zijn moederclub omdat Anderlecht nog een deel van zijn loon betaalt. Bedankt... Mogi Bayat.

Het Nieuwsblad weet dat de huurdeal van Roef op een speciale manier tot stand kwam. "De huurdeal van Roef op een opvallende manier geregeld. Toen Anderlecht in januari Morioka overnam van W-Beveren werd zijn prijs van 3,5 miljoen creatief betaald. Zo zou Beveren al het huurgeld dat het aan RSCA betaalde voor spits Thelin - naar verluidt 600.000 euro - teruggestort hebben gekregen, alsook het eerste jaar huurgeld voor Roef."

"Daarbovenop kreeg het de belofte dat Roef nog één extra jaar aan een beperkt tarief aan W-Beveren zou worden verhuurd. Zo werd de officiële transfersom voor Morioka gedrukt en moest men minder geld afstaan aan het Poolse Slask, dat nog een percentage had op de doorverkoop van Morioka. Een idee van Mogi Bayat", benadrukt de krant tot slot nog.

Poll: Vind jij het correct dat Roef niet speelt tegen Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024