Transfermarkt: Club én Anderlecht slaan toe, Trossard in januari weg bij Genk?

Transfermarkt: Club én Anderlecht slaan toe, Trossard in januari weg bij Genk?
Maandag 29 oktober 2018 - 17:00   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Eden Hazard stelt een beslissing over zijn toekomst uit. De Rode Duivel zou niet staan springen om bij Real Madrid opnieuw samen te werken met Antonio Conte, die in polepositie ligt om Julen Lopetegui op te volgen.

*Volgens Engelse media zal Leandro Trossard in januari vertrekken bij KRC Genk. West Ham United, Southampton en Newcastle United gaan er alles aan doen om de winger in te lijven.

*Club Brugge wil een vervanger halen voor Karlo Letica. Er lijkt een nieuwe doelman dus te komen bij blauw-zwart.

*Anderlecht haalt serieuze versterking binnen in januari. Sofiane Hanni en Junior Edmilson worden genoemd.

*Eden Hazard zit met de handen in het haar. Als Antonio Conte coach van Real Madrid wordt, gaat zijn droomtransfer wellicht niet door. Hazard werkte niet graag samen met de Italiaan bij Chelsea.

Poll: Heeft Anderlecht nood aan versterking?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024