Transfermarkt: Real heeft akkoord met Conte, Club en Anderlecht strijden om smaakmaker

Transfermarkt: Real heeft akkoord met Conte, Club en Anderlecht strijden om smaakmaker
Zaterdag 20 oktober 2018 - 23:45   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Real Madrid zou een akkoord hebben met Antonio Conte. De Italiaanse oefenmeester, tot vorig seizoen nog aan de slag bij Chelsea, zou de teleurstellende Julen Lopetegui moeten opvolgen.

*Het is niet uitgesloten dat Christian Eriksen binnenkort vertrekt bij Tottenham. De Deense middenvelder zou op het verlanglijstje van FC Barcelona en Real Madrid staan.

*Donis Avdijaj, een 22-jarige aanvaller die door Schalke 04 is uitgeleend aan Willem II, geniet belangstelling van Club Brugge en Anderlecht. (Lees er meer over in dit artikel)

*Leander Dendoncker zit flink in de problemen. De middenvelder komt bij Wolverhampton niet aan spelen toe. Zo duiken er al geruchten op over een heel snel vertrek van Dendoncker in januari.

*Hij leek uit de gratie gevallen, maar Lazio zou nu toch opnieuw rekenen op Jordan Lukaku.

*Manchester United zou Neymar willen aantrekken. De Braziliaan is niet gelukkig bij Paris Saint-Germain. Man United maakt zich zorgen over de beperkte productiviteit van Romelu Lukaku dit seizoen en lijkt het vertrouwen in de Rode Duivel naar de toekomst toe kwijt te zijn.

*Trond Sollied laat weten dat AA Gent een nieuwe spits nodig heeft. Wellicht gaan de Buffalo's daar ook naar op zoek. Laurent Depoitre werd genoemd door Sollied zelf. Depoitre speelt nu bij het Engelse Huddersfield.

Poll: Wie zou jij het liefst in je elftal hebben?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024