“Daar is Mogi Bayat nu echt bang voor”

“Daar is Mogi Bayat nu echt bang voor”
Donderdag 18 oktober 2018 - 11:18   I  

Mogi Bayat werd vorige week aangehouden door de politie. De spelersmakelaar is één van de spilfiguren in een grootschalige onderzoek naar fraude en witwaspraktijken. Eerder deze week raakte al bekend dat Bayat nog minstens één maand in de cel moet blijven.

In de gevangenis gaat het niet zo goed met Bayat, dat liet zijn advocaat Jean-Philippe Mayence al weten. “Mogi Bayat heeft het heel moeilijk. Hij spreekt geen woord Nederlands. Vooral tijdens de eerste dagen had mijn cliënt echt heel veel problemen”, klonk het bij La Capital. Lees het volledige artikel hier.

Maar toch kijkt Bayat ook al voorzichtig naar wat de toekomst zal brengen. “Eens dit allemaal voorbij is, zal hij over voldoende financiële middelen beschikken om boetes en dergelijke te betalen”, zegt Mayence. “Maar Mogi is bang dat hij nooit meer kan terugkeren in de professionele wereld van het voetbal. En dat terwijl hij niet één club of speler heeft bestolen”, klinkt het nog.

Poll: Verdient Bayat een nieuwe kans in de voetbalwereld?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024