Transfermarkt: Onverwachte wending rond Hazard, Lukaku dicht bij transfer

Transfermarkt: Onverwachte wending rond Hazard, Lukaku dicht bij transfer
Donderdag 18 oktober 2018 - 23:00   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Jordan Lukaku verlaat Lazio mogelijk in januari. Genoa zou de Belgische linkspoot graag willen overnemen. Lukaku staat dicht bij een transfer.

*Divock Origi lijkt steeds meer op weg naar Everton. The Toffees willen er alles aan doen om de Belgische aanvaller weg te halen bij Liverpool.

*Lazar Markovic keert in januari mogelijk tóch terug naar Anderlecht. Liverpool wil de speler van de hand doen.

*Niet Real Madrid of Barcelona, maar wel Manchester United mag dromen van de komst van Neymar. De Engelse recordkampioen wil ver gaan voor de komst van de PSG-vedette.

*Everton wil een poging wagen om Aaron Ramsey, einde contract bij Arsenal, binnen te halen.

*Real Madrid zou contact opgenomen hebben met Antonio Conte. Die is in beeld om Julen Lopetegui te vervangen.

*Chelsea is van plan om snel rond de tafel te gaan zitten met Eden Hazard. Het zou van de Rode Duivel zijn bestbetaalde speler ooit willen maken. Hazard zelf houdt zijn opties open. Ook een transfer naar Real Madrid is een optie.

*Marcus Rashford staat op het verlanglijstje van Juventus. De Italiaanse landskampioen onderzoekt momenteel of de aanvaller van Manchester United haalbaar is.

*Lionel Messi hoopt dan weer dat FC Barcelona Paul Pogba weghaalt op Old Trafford. Volgens Messi heeft de huidige ploeg van Barça dringend nood aan een type zoals Pogba.

*Zinho Vanheusden sluit niet uit dat hij in januari naar een andere club verhuist. De verdediger komt nauwelijks aan spelen toe bij Standard. Het is goed mogelijk dat Internazionale Vanheusden na de jaarwisselling bij een andere Belgische (top)club stalt.

Poll: Moet Vanheusden vertrekken bij Standard?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024