"Hij is dankzij Bayat de bestbetaalde speler ooit in de Jupiler Pro League"

Woensdag 17 oktober 2018 - 12:37   I  

Mogi Bayat was járen de meest bedrijvige spelersmakelaar van ons land. Tot hij vorige week werd opgepakt voor een reeks niet zo koosjere zaken had Bayat een voet tussen de deur bij zowat iedere club uit de Jupiler Pro League.

Bij Anderlecht deed Bayat voornamelijk zaken met het oude bestuur, maar ook met Marc Coucke en Luc Devroe zat hij al meermaals rond de tafel. Door enkele overbodige spelers van paars-wit te slijten maakte hij zich populair bij Coucke en Devroe. En daarna was het zelfs Bayat die de contractverlenging van Adrien Trebel regelde.

"Mogi Bayat, van wie men vertelde dat hij sinds de komst van Coucke niet meer voorkwam in het netwerk van Anderlechtgetrouwen, keerde onverwacht terug op het voorplan toen hij erin slaagde om aanvaller Lukasz Teodorczyk onder te brengen hij het Udinese van zijn vriend Giampaolo Pozzo, eigenaar van de Italiaanse eersteklasser en van het Engelse Watford", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

1 miljoen aan commissies voor Bayat

"Bayat was eveneens betrokken bij de recente contractverlenging van middenvelder Adrien Trebel, die nu met een bruto jaarsalaris van meer dan drie miljoen euro veruit de bestbetaalde voetballer ooit in het Belgische voetbal is. Die contractverlenging heeft ook één miljoen euro aan commissies opgeleverd", onthult het weekblad tot slot nog.

Poll: Verdient Trebel zo'n hoog loon?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024