Tom De Sutter kiest mogelijk voor verrassende nieuwe uitdaging in België

Tom De Sutter kiest mogelijk voor verrassende nieuwe uitdaging in België
Woensdag 10 oktober 2018 - 00:06   I  

Tom De Sutter (33) zit sinds eind augustus zonder club. Toen kwam de targetspits met Sporting Lokeren tot een akkoord om zijn contract te ontbinden. Het kriebelt nog steeds bij De Sutter, maar tot op heden vond hij nog geen nieuwe ploeg.

“De goesting is er nog steeds om als prof verder te gaan”, vertelde De Sutter bij Play Sports. “Ik vind het te vroeg om te stoppen. Zeker omdat ik me fysiek nog goed voel en geen blessures heb. Er zijn enkele contacten geweest, maar daar is uiteindelijk niets uit verder gekomen. Ik wacht op iets leuks.”

Presentator Bart Raes wilde weten of De Sutter een job als analist zou zien zitten. “Wie weet, wie weet… Als ik die twee mannen hier (Marc Degryse en Geert De Vlieger, nvdr.) hier zie zitten, dan moet ik zeggen dat die het wel voor mekaar hebben.” (lacht)

(Nog?) Niet naar Cercle of Roeselare

De Sutter speelde doorheen zijn carrière onder meer bij Cercle Brugge, Anderlecht, Club Brugge, Bursaspor en Sporting Lokeren. Onlangs werd de spits in verband gebracht met een terugkeer naar Cercle Brugge of een overstap naar KSV Roeselare, maar daar kwam tot dusver niets van in huis.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge  I  Sporting Lokeren

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024