'Mourinho krijgt serieuze opdracht van het bestuur'

'Mourinho krijgt serieuze opdracht van het bestuur'
Vrijdag 05 oktober 2018 - 19:15   I  

Dat het crisis is bij Manchester United lijkt nogal duidelijk. United miste zijn competitiestart volledig, werd uitgeschakeld in de Carabao Cup en geraakte eerder deze week op eigen veld niet voorbij Valencia in de Champions League. Het lijkt een kwestie van tijd vooraleer José Mourinho moet opkrassen. Een Rode Duivel spreekt zich uit over de heikele trainerskwestie bij Manchester.

Terwijl Lukaku zelf bakken kritiek te verwerken krijgt, dringt die andere Rode Duivel bij Manchester United, Marouane Fellaini, aan om manager Mourinho te steunen. "Ik denk dat iedereen achter de manager staat. We moeten onze best doen en hard werken. Zaterdag  zal het beter moeten tegen Newcastle", liet Fellaini optekenen bij Theworldgame.com.

Fellaini nam het ook op voor Lukaku, die onder meer door Rio Ferdinand hard werd aangepakt."Het is altijd zo. Doelpuntenmakers hebben zelfvertrouwen nodig om te kunnen scoren. Momenteel heeft hij het moeilijk, maar ik ben er zeker van dat hij snel terug zal beginnen scoren", besloot Fellaini.

Update 5/10 - 19:15

Volgens The Sun zal die wedstrijd tegen Newcastle van cruciaal belang zijn voor de Portugese coach. Als United verliest dit weekend, dan mag Mourinho zijn koffers pakken. De tegenstand in de bestuurskamer zou ondertussen te groot geworden zijn en de situatie wordt met de week ook erger.

TAGS  I  Manchester United  I  Newcastle

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024