'Coucke en Devroe weigerden basisspeler uit kampioenenploeg PSV'

'Coucke en Devroe weigerden basisspeler uit kampioenenploeg PSV'
Dinsdag 02 oktober 2018 - 07:41   I  

Voorzitter Marc Coucke en manager Luc Devroe realiseerden tijdens de voorbije zomer ontzettend veel transfers. Ondertussen is gebleken dat niet iedere deal een schot in de roos is. En zeggen dat Coucke en Devroe een basisspeler uit de kampioenenploeg van PSV weigerden...

Het Laatste Nieuws onthult dat Anderlecht tijdens de voorbije transferperiode 'neen' zei toen Nicolas Isimat-Mirin (26) hen werd aangeboden. "Plots bood een makelaar op het einde van de zomermercato Nicolas Isimat-Mirin aan. Vorig seizoen een onbetwiste basisspeler in de kampioenenploeg van PSV, maar desondanks mocht de verdediger er verrassend genoeg vertrekken", schrijft de krant.

"Vooral zijn prijskaartje was aantrekkelijk: 'slechts' een dikke 2 miljoen euro. De scouts op Anderlecht waren meteen enthousiast en maakten Devroe warm voor de Fransman. Toch wilde de sportief manager niet afwijken van zijn plan A: Buba Sanneh."

"Was die 8 miljoen niet beter anders besteed?"

Volgens HLN is Sanneh een meerwaarde, maar verspilde paars-wit te veel geld en tijd aan de speler. "Versta ons niet verkeerd: Sanneh ís een meerwaarde, ondanks zijn soms twijfelende passing."

"Maar was die 8 miljoen euro niet beter anders besteed? En misschien nog belangrijker: gingen er niet veel kostbare uren verloren bij de komst van Sanneh? De onderhandelingen hebben máánden aangesleept."

Poll: Had Anderlecht Isimat-Mirin moeten kopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSV

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023