Belgische smaakmaker uit 1B wil transfer: "Ik ben goed genoeg voor 1A"

Belgische smaakmaker uit 1B wil transfer:
Donderdag 27 september 2018 - 13:25   I  

Hij is 27 jaar oud, net vader geworden en scoort aan de lopende band in de Proximus League. Jawel, het gaat prima met Jens Naessens. De aanvaller zet na moeilijke periodes bij Zulte Waregem, Antwerp en KV Mechelen een stap terug en dat lijkt te lonen.

Naessens scoorde tot dusver zes keer in zeven wedstrijden. Hij is en blijft dan ook ambitieus. “Ik denk dat ik goed genoeg ben voor 1A en dat is op termijn ook mijn doel", zegt Naessens in Gazet van Antwerpen. "Daarom ben ik naar Westerlo gekomen. Ik wilde ­mezelf in de kijker spelen. Maar hoe die toekomst er moet uitzien, daar ben ik nu nog niet mee ­bezig.”

Met Westerlo naar 1A?

Wie weet speelt Naessens volgend seizoen wel met Westerlo in de Jupiler Pro League. “Onze ambitie is door onze ­goede start niet veranderd. Halen we de top vier, dan hebben we een goed seizoen gedraaid", benadrukt de spits.

"Een verrassing zou ik onze goede start niet noemen. We zijn vorig jaar aan iets beginnen bouwen en dat draait nu steeds beter. Dat de ­favorieten zoveel steken laten vallen, vind ik dan weer wel ­verrassend.”

Poll: Is Naessens goed genoeg voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Westerlo  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024