Racing Genk begaat bijna kapitale blunder

Racing Genk begaat bijna kapitale blunder
Dinsdag 25 september 2018 - 16:38   I  

KRC Genk is uitstekend aan het seizoen begonnen en wil deze vorm doortrekken in de Croky Cup. Genk zal het in de Limburgse derby opnemen tegen Lommel, één van de revelaties in 1B met een onverhoopte tweede plaats in de rangschikking. Genk had echter bijna een streep kunnen trekken door hun bekercampagne, en dit vooraleer de wedstrijd opgang gefloten was.

Genk-trainer Clement maakte in eerste instantie een selectie bekend waarin Bojan Nastic was opgenomen. De linksachter had vorig seizoen echter een rode kaart opgelopen in de verloren bekerfinale tegen Standard. Deze onoplettendheid had grote gevolgen kunnen hebben wanneer Nastic daadwerkelijk in actie zou komen. De selectie van Nastic zou dan meteen een forfaitnederlaag met zich mee hebben gebracht.

Blijkbaar zagen ze bij Genk toch op tijd hun fout in wat Nastic werd alsnog vervangen door Joseph Aidoo. Aidoo is echter een centrale verdediger waardoor Clement verplicht zal zijn om enkele wijzigingen door te voeren in de basiself die hij vooraf voorzien had. Hiervoor heeft Clement echter weinig opties omdat er niet meteen iemand in de selectie zit die zich als linksachter kan opwerpen. Een mogelijkheid bestaat er echter in om de jonge rechtsachter Joakim Maehle op links te posteren. Benieuwd of deze acties een invloed zullen hebben op het bekeravontuur van Clement en de zijnen.

TAGS  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024