Vreven reageert op mogelijk ontslag bij Beerschot Wilrijk

Vreven reageert op mogelijk ontslag bij Beerschot Wilrijk
Zondag 23 september 2018 - 15:07   I   door Redactie

Beerschot Wilrijk verloor met 1-3 thuis van Lommel. Een serieuze blamage voor de club en de positie van coach Stijn Vreven staat nu wel echt zwaar onder druk.

Dit had ik niet voelen aankomen", zucht Vreven. "Terwijl we acht dagen geleden nog op passie de wedstrijd tegen KV Mechelen over de streep trokken, dan was het nu totaal ondermaats. Technisch en tactisch. Slordige opbouw ook. Het is een vaststelling dat we na een overwinning de week daarop niet hetzelfde niveau halen. Dat was zo eerder dit seizoen nog al gebeurd."

De druk neemt toe, op de spelers én de trainer. "We moeten als groep de ruggen rechten. Karakter tonen dat deze groep veel beter kan. Veel beter moet. Niet alleen de spelers moeten na deze wanvertoning eens voor de spiegel gaan staan. Ook ik loop daar als eindverantwoordelijke zeker niet van weg. Het mag duidelijk zijn dat ik mezelf stilaan in vraag moet beginnen stellen", is Vreven eerlijk.

"Zeker als je ziet dat de motivatie, die ik er in de loop van de trainingsweek bij mijn spelers tracht in te pompen, niet aankomt. Dat de supporters negatief en gefrustreerd reageren, is begrijpelijk. Deze wedstrijd was immers Beerschot onwaardig."

TAGS  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024