Rode Duivel krijgt verrassend veel lof: "Bij de 20 beste op deze planeet"

Rode Duivel krijgt verrassend veel lof:
Zaterdag 08 september 2018 - 20:50   I  

De Rode Duivels trakteerden Hampden Park vrijdagavond op een mooie match. Niet iedere Schot zal het even plezant gevonden hebben, maar via Eden Hazard, Romelu Lukaku en Michy Batshuay won België uiteindelijk met 0-4. Niet alleen de doelpuntenmakers, maar ook Mousa Dembele kreeg - ietwat verrassend - veel lof.

Niet iedereen was overtuigd van de prestatie van Dembele, maar bij Het Nieuwsblad vonden ze de middenvelder van Tottenham een sterke match spelen. Hij kreeg een 8 op 10 in de krant en veel lof van chef voetbal Ludo Vandewalle.

"We kunnen er niet aan doen, maar onze laatste herinnering aan Dembélé was niet goed. Die halve finale tegen Frankrijk op het WK ging de mist in. Maar gisteren was hij terug. Helemaal terug. ­Balvast, slim positie kiezend, altijd klaar met een oplossing en scherp in de duels", aldus Vandewalle.

Doorgaan, Mousa

"Zo lag hij ook aan de basis van de 0-1, waar hij door uitstekend storingswerk en een mooie eindpass eerst Thorgan Hazard en uiteindelijk Lukaku de openingstreffer op de voet legde. Dembélé twijfelde na het WK of hij wel zou doorgaan als Duivel. Doén, want hij behoort nog steeds op zijn minst tot de beste 20 Belgische voetballers op deze planeet", krijgt de middenvelder nog een mooi compliment.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Schotland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024