Rode Duivels zijn fenomenaal: "84 (!) goals in 21 interlands"

Rode Duivels zijn fenomenaal:
Zaterdag 08 september 2018 - 15:30   I   door Redactie

Chris Van Puyvelde is een tevreden technisch directeur van de Belgische voetbalbond. Hij zag de Rode Duivels met 0-4 winnen in Schotland.

"Ik kan alleen maar tevreden zijn over de manier waarop we spelen", zegt Van Puyvelde aan Het Laatste Nieuws. "Er is duidelijkheid – da’s belangrijk. Iedereen weet wat van hem verwacht wordt. En die nieuwe jongens gaan gewoon mee in het systeem en de afspraken. (trots) Kijk, als je in 21 interlands 84 goals maakt, dan weet je dat iedereen zich thuis voelt in deze manier van voetballen – een systeem met veel flexibiliteit. Iedereen komt graag naar de nationale ploeg. En de honger naar meer is groot.”

"Of ik eraan getwijfeld heb of Kompany zou doorgaan? Niet na het feest op de Grote Markt in Brussel. We zijn daar allemaal met zó een goed gevoel vertrokken. Je moet weten: in Rusland beseften we niet welke hype er zich in ons eigen land aan het afspelen was. De families zeiden wel dat België op zijn kop stond, maar ’t was pas op de bus richting de markt van Brussel dat we het echt doorhadden."

Poll: Geniet jij nog iedere match van de Belgen?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022