Martinez over 'coming man': "Hij speelt steeds beter"

Martinez over 'coming man':
Zaterdag 08 september 2018 - 11:43   I  

De Rode Duivels namen vrijdagavond vlotjes de maat van Schotland. Het werd 0-4 en achteraf kon Roberto Martinez niet anders dan tevreden terugblikken op de geslaagde oefenpot.

"Ik moet toegeven dat ik wel wat bezorgd was na het WK, maar mijn spelers weten dat ze nog altijd hard moeten werken en dat het niet vanzelf komt. De houding van mijn spelers is heel goed geweest sinds maandag. Er is heel goed gewerkt op de trainingen", tekende Sporza op uit de mond van de bondscoach.

Martinez stond erop om een pluim op de hoed te steken van zijn 'coming man' Youri Tielemans. "Tielemans wordt steeds beter. Hij speelde goed samen met Mousa Dembélé op het middenveld. Ze namen allebei de juiste beslissingen en in de tweede helft waren ze een pak dreigender. Ze speelden heel volwassen en waren belangrijk voor de ploeg."

"Een erg professionele prestatie"

"Vandaag ging het om onze houding", ging de bondscoach verder. "We begonnen gefocust. Je moet de match bekijken vanuit het perspectief van een jong, energiek Schots team. Ze maakten het ons lastig. Maar na de rust begonnen we scherp met een hoog tempo. Dat was mooi om te zien. Het was een erg professionele prestatie. Net wat we wilden.”

TAGS  I  Rode Duivels  I  Schotland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024