'Standard wil Anderlecht een loer draaien en transfer afronden'

'Standard wil Anderlecht een loer draaien en transfer afronden'
Vrijdag 14 september 2018 - 13:05   I  

De transermarkt sloot pas op 31 augustus de deuren, maar toch duiken er ook nu geruchten op over mogelijke deals. Zo wordt RSC Anderlecht in verband gebracht met een nieuwe middenvelder.

Volgens Score Nigeria is Anderlecht één van de clubs die dezer dagen om de handtekening van Akinkunmi Amoo strijdt. De grote belofte staat momenteel nog onder contract in zijn vaderland, maar daar zou snel verandering in kunnen komen.

Overigens is Anderlecht niet de enige Europese club die interesse toont. Amoo zou ook op de radar van Ajax en Arsenal verschenen zijn. De Nigeriaan maakte indruk bij het nationale jeugdelftal van zijn land. Hij speelde eerder deze week sterk tegen en zette tegen Ivoorkust een strafschop om.

Update 14/9 - 13:05

Nigeriaanse media melden nu dat niet alleen Anderlecht, maar ook Standard jacht maakt op Amoo. De beloftevolle middenvelder maakte indruk tijdens enkele wedstrijden bij de nationale jeugd van Nigeria en dat is ook een scout van Standard niet ontgaan. De Rouches zouden snel actie willen ondernemen. Het belooft dus nog een hevige strijd te worden om de handtekening van Amoo.

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  Arsenal  I  Nigeria

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022