Vreven: "Trainerskerkhof? Ik ben er trots op"

Vreven:
Maandag 02 januari 2017 - 16:09   I   door Redactie

Stijn Vreven wordt de nieuwe coach van NAC Breda. Hij heeft ook zijn eerste interview gegeven als coach van de Nederlandse club.

Een makkelijke opdracht gaat het niet worden voor Vreven. NAC Breda staat immers bekend als een echt trainerskerkhof. Maar dat belette Vreven niet om de job te aanvaarden.

"Ik ben zelfs blij dat ik hier trainer mag zijn", zegt hij. "Ik weet dat veel coaches hier in mijn plaats willen zijn. Ik heb echt veel zin om hier te beginnen."

"Ik ken het DNA van de club en weet hoe moeilijk het is hier als speler van de tegenstander te komen. Ik ben blij dat Jelle ten Rouwelaar en Rob Penders hier zijn. Twee clubiconen die weten hoe het hier aan toeging in de goede tijd. Die tijd moet terugkomen, het wij-gevoel en de interactie met de supporters moet terugkomen."

"Ik zit hier niet voor niks. Er is wel wat gebeurd, er is een trainer ontslagen. Allereerst moeten we op regelmatige basis weer gaan winnen en zorgen dat we in de eindronde terechtkomen. Dan kan er van alles gebeuren, want de ambitie is natuurlijk om terug te keren naar de Eredivisie. Het liefst zo snel mogelijk."

TAGS  I  NAC Breda  I   Stijn Vreven

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024