Martinez licht tipje van de sluier over opstelling tegen Schotland

Martinez licht tipje van de sluier over opstelling tegen Schotland
Donderdag 06 september 2018 - 17:03   I  

De Rode Duivels nemen het vrijdagavond op tegen Schotland. Het is alvast uitkijken naar welke ploeg de bondscoach tijdens de oefenpot tussen de lijnen brengt. Veel nieuwe namen hoeven we alleszins niet te verwachten.

Met Hans Vanaken (Club Brugge), Timothy Castagne (Atalanta), Leandro Trossard (KRC Genk) en Birger Verstraete (AA Gent) haalde Martinez in één klap vier nieuwe spelers bij de nationale ploeg. Sommigen onder hen droomden al van hun eerste speelminuten bij de Rode Duivels, maar de kans is klein dat ze ook daadwerkelijk in actie komen.

"De nieuwe spelers zijn indrukwekkend. Ik vreesde een kater na de het WK maar iedereen speelt intens", vertelde Martinez volgens Het Nieuwsblad tijdens het persmoment.

"Verwacht niet te veel veranderingen"

"En de nieuwe jongens voelen zich al een deel van de groep en ze werken hard om tot de nationale ploeg te behoren. Maar wat de basisopstelling betreft: verwacht niet te veel veranderingen. Dit is een voorbereiding op de match tegen IJsland", besloot Martinez. Hij zal dus vasthouden aan de spelers die ook de voorbije jaren voor succes zorgden.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Schotland  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Atalanta

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024