'Atlético wil Utd afschepen en verhoogt afkoopclausule topper naar 150 mil'

'Atlético wil Utd afschepen en verhoogt afkoopclausule topper naar 150 mil'
Vrijdag 07 september 2018 - 20:45   I  

De competitiestart van Manchester United is geen onverdeeld succes. De kans is dus reëel dat de Mancunians in januari een nieuw offensief zullen starten op de transfermarkt. Volgens The Sun wil Mourinho de Franse wereldkampioen Lucas Hernandez (Atlético Madrid) als nieuwe centrale verdediger.

The Special One was woedend toen vice-voorzitter Ed Woodward tijdens de afgelopen mercato niet bereid was om geld op tafel te leggen voor Harry Maguire van Leicester City of Toby Alderweireld. Het zal ook geen sinecure worden om Hernandez over de streep te trekken.

De Fransman verlengde recent zijn contract bij Atlético Madrid tot 2024, wat zijn marktwaarde deed stijgen tot bijna 80 miljoen euro. Bovendien is Hernandez zeer gelukkig in de Spaanse hoofdstad: “Atlético is de club van mijn leven. Ze hebben mij altijd zoveel vertrouwen gegeven, dat ik blij ben nu iets terug te kunnen doen voor hen.”

Update 7/9 - 20:45

Volgens TalkSport wil Atlético Madrid de afkoopclausule van Hernandez opkrikken naar 150 miljoen. De Madrilenen hopen op die manier om United af te schepen.

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022